dimecres, 16 de juliol del 2014

Hola a tots!!! Avui dia 16 de juliol estem a la meitat del projecte, i tot està anant molt bé. Ara explicarem el que portem fet de moment i ho acompanyarem amb unes fotos.

PALETES:
S'ha anivellat la terra del pou. La paret de la caseta del pou s'ha acabat de reforçar i s'ha arrebossat. I ara s'estsan fent les escales. Per fer la bassa primer de tot es va fer un forat i després s'hi va posar una lona. Sobre la lona s'hi va posar una capa de ciment i pedres. Encara falta acabar-la!











JARDINERS:
S'ha desbrossat tota la zona on abans hi havia la casa de les Adoberies i també tot el camí que arriba fins al polígon. Va venir un camió que es va emportar totes les branques i la brossa i ara l'espai es veu maco. Tot i que encara està en procés i de cara la primavera quan hi neixi més vegetació tindrà més vida. També s'hi ha posat terra nova. Falta posar els bancs i deixar-ho tot més arreglat. Avui els jardiners estan envoltant la bassa amb unes balles de fusta per protegir que no hi caigui ningú.











FUSTERS:
De moment s'han acabat 5 taules i en falten 3 per fer. Algunes d'aquestes taules aniran a la zona de les adoberies, d'altres les posarem a l'institut i les sobrants segurament aniran repartides pel poble. 










ARTISTES:
Els artistes també hem fet molta feina! hem fet moltes fotos a diferents llocs, hem anat actualitzant el nostre blog, hem entrevistat al senyor Verdaguer (ex-alcalde de Calldetenes i propietari de l'antiga casa de les Adoberies). Un dia vàrem fer pilotes de llana per tal de decorar l'espai de les adoberies el dia de la inauguració. Un altre dia vam fer un taller de cistelleria i cadascú va fer un cistellet. També hem fet uns cartells de fusta amb els noms de cada arbre que després col·locarem als arbres de la zona i per últim hem restaurat els gronxadors que es posaran a les adoberies.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada