dimecres, 30 de juliol del 2014

TOT APUNT PER LA INAUGURACIÓ

Avui acabem el projecte de les Adoberies. Aquest és l'ultim matí de treball, i a les 8 del vespre ho inaugurarem. Durant aquest mes de juliol hem arreglat tota la zona.
Seguidament ho acompanyarem amb unes fotos i explicant el procés realitzat.


  • Aquesta caseta guarda a dins el pou d'aigua. Perimer hem fet un mur per reforçar-la, hem fet unes escales, hem arreglat la teulada i finalment l'hem pintat



  • La bassa, aquesta última setmana ja s'ha omplert d'aigua i hi hem posat plantes aqüàtiques i també plantes de jardí pel voltant. També ja té tota la brana de fusta per tal de que ningú hi pugui passar.


Aquí plantàvem les plantes de jardí.
Aquí estàvem posant les plantes aqüàtiques dins la bassa.
La bassa finalitzada.



  • El petit parc que es va treure de la plaça 11 de setembre,  fins ara ha estat al pavelló on li hem donat una capa de pintura i l'hem envernissat. I aquest dilluns ja el vam col·locar al costat de la caseta del pou, a la zona de les adoberies.


  • Els cartells dels arbres, un cop acabats de pintar i amb una capa de vernis per protegir-los, els hem col·locat al lloc corresponent. També hem fet una petita brana de fusta per separar el camp que hi ha al costat.


                



  • El mur, en un principi estava cobert de plantes i herbes que no el deixaven veure, hem fet una bona neteja i aquesta setmana també l'hem estat polint i netejant, ara té un aspecte molt millor i és més visible.







  • Hem afegit tres taules de pícnic, i les hem col·locat per aquesta zona.



Ara ens queda polir alguns detalls i després d'esmorzar ens dedicarem a decorar l'espai amb tot el material que hem anat fent durant aquest mes (nenúfars amb ampolles de plàstic, boles de llana i de fil, etc.) per deixar-ho tot ben maco per la inauguració d'aquesta tarda!

I demà tots nosaltres anirem a la piscina del poble per celebrar el treball finalitzat.

BONES VACANCES!!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada